Lekker kip,met gepofte knoflook en ganzenvet Ras el Hanout
Achterham
Achterham met gekarameliseerde honing, kruidnagel en in zeezout gepofte aardappel
Gebraiseerde-kabeljauw
Bakje van aluminium vouwen en gebruiken als pannetje. Gebraiseerde kabeljauw in witte wijn met baby courgette en tomaat, serveren met verse pasta
Kipfilet rolletjes
Dun gesneden kipfilet rolletjes gevuld met pesto van sjalot en kapertjes, gebakken op een Hymalaya zoutsteen met een sausje van witte wijn en mierikswortel
Sucade van ree
Rosé gegrilde sucade van ree, gnocchi met pecannoten, room en witlof, met steranijs en Old Amsterdam
Siciliaanse-kip
Één dag van tevoren de kip marineren met rozemarijn, knoflook en olijfolie. Dan bakken met ansjovis, stoven met tomaat uit blik en daarna afmaken (binden) met citroen en eidooier. Serveren met penne pasta
Stoofpotje van wild zwijn
Stoofpotje van wild zwijn met gnocchi van aardappel / tamme kastanje en gerilde knolselderij, gemaakt op de BBQ van Outdoor Chef
Tandoori-kip
Tandoori kip uit de BGE, puntpaprika gevuld met polenta en truffel. Parel couscous met citroen olie en zongedroogde tomaat
Texels-lam
Texels lam van Ben Kamphuis' keurslager met groene asperges
Tosti
Tosti van suikerbrood met eenden lever. Gerookte parelhoen met zuurkool aardappel stroompje van kwee peer
Wildzwijn schenkel
Wild zwijn schenkel lekker gestoofd in de BGE met ui, chorizo, rode wijn. Geïnspireerd op een Spaans gerecht met lamsschenkel
Kruimeldeeg met zalm, rijst, ei, champignons, dille en gerookte zalm
Pasteitje van wild zwijn met een crème fraiche deeg uit de buitenkeuken