augustus 14, 2015

Kookworkshop

Teambuilding én lekker eten? Dat kan met een kookworkshop.

Beter leren samenwerken in een informele setting. Samen koken brengt verbondenheid tot stand, zelfs als je nog nooit achter een fornuis hebt gestaan.
De mogelijkheden bij een kookworkshop zijn eindeloos. Binnenshuis in clubjes of buiten met z’n allen rond een knetterend hout gestookt vuur.

De ingrediënten en een mooi, uitvoerbaar menu, daar zorg ik voor. We werken met verse, lokale producten en menu’s passend bij het seizoen.
Geen keukengeheimen en mysteries, iedereen is welkom om de fijne kneepjes van het vak te leren. Want passie moet je delen en dat is wat ik het liefste doe.

Voor wie?

“Anyone can cook!” – Een kookworkshop is een leuke manier om meer verbondenheid binnen een bedrijf of afdeling te creëren. Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om met het gezin of op een familiedag te ondernemen. Samenwerken, beter leren koken en de beloning is een heerlijke maaltijd.

de sfeer is casual / informeel. Geen vraag is me te gek en mijn passie werkt aanstekelijk. Lijkt het je leuk een kookworkshop te organiseren? Gebruik dan het onderstaande formulier of stuur een mailtje naar EileKookking
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht